покажи
Целта на подобни спа процедури е да възстановят баланса между тялото и душата и да осигурят необходимото изцеление, релаксация и почивка. Приятните аромати, приглушената светлина, нежната музика и професионализмът на нашите спа терапевти ще ви накарат да се чувствате енергични, спокойни и щастливи.
Маските, терапиите и масажите се основават на естествени продукти като лечебна поморийска кал, гроздови семки, шоколад, пепелна вода, маслени екстракти от роза, които допринасят за траен ефект върху човешкото тяло.
 
 
 
 
 
Антицелулитен масаж 
Тънкото и красиво тяло е мечта за мнозина. Нашите експерти ще ви помогнат да се върнете към мечтаната форма и да се почувствате енергични и енергични. Проблемните зони се третират със специални масажни техники и масла. Меденият масаж на целулит е по-агресивен метод за справяне с портокаловата кора.
 
  
Лимфодренажен масаж
Извършва се в долните и горните крайници, където има застой на лимфния поток. Стимулира лимфната циркулация чрез освобождаване на задържани токсини и течности.

 
Масаж с ароматни масла
Ароматните масажи предлагат възможност да се отпуснете в атмосфера, доминирана от приятни аромати. Комбинацията от специфични масажни техники с ароматни масла е истинско удоволствие за тялото и душата.

описание
период
цена
цена с намаление
Класически масаж на цяло тяло
50 мин
65.00 лв.
Класически частичен масаж
20 мин
35.00 лв.
Масаж на лице и деколте
20 мин
35.00 лв.
Антицелулитен масаж
35 мин
60.00 лв.
Лимфодренажен масаж
30 мин
60.00 лв.
Лечебен масаж с масло с луга и билки
25 мин
45.00 лв.
Масаж с ароматни масла
40 мин
55.00 лв.
Антистрес масаж с лавандулово масло
40 мин
55.00 лв.