покажи

Условия


Благодарим Ви за интереса, който проявявате към СПА - хотел ”Сейнт Джордж”,  Поморие!

За да гарантираме Вашата резервация е необходимо да следвате условията, описани по-долу:

1. След като направите Вашата резервация ще получите информация за сумата и начина на плащане.

2. Предплащане:

2.1. За да гарантираме Вашата резервация, необходимо е да заплатите авансово 30% от цялата сума до 7 календарни дни след като направите Вашата резервация.
БАНКОВА СМЕТКА
ПроКредит Банк
Тръпков Турс ООД
В евро IBAN: BG27PRCB92301450428201

В лева IBAN: BG45PRCB92301050428201


2.2. В случай, че има по-малко от 5 календарни дни от датата на резервиране до датата на пристигане, е необходимо да направите плащането в първия работен ден след датата на резервиране.

2.3. В случай, че плащането не бъде получено в този срок, фронт - офис мениджърът на хотела има право да анулира резервацията Ви без предупреждение.

3. Анулиране и промени по резервация:

3.1. Пакети с период на престой 12.09 - 20.12 и 04.01 - 07.06 :

3.1.1. 7 или повече дни преди дата на пристигане: при анулиране в този период цялата сума се връща на клиента.

3.1.2. 6 – 1 дни преди датата на пристигане: при анулиране на цялата или част от резервацията в този период се задържа сума равна на първата нощувка на база записания пансион за анулацията на всеки турист. Останалата сума се връща на клиента.

3.1.3. При анулиране на цялата или част от резервацията в деня на пристигане, неявяване /No show/ или прекъсване на престой: задържа се сума равна на цялото авансово плащане.

3.1.4. При промяна на резервацията (брой хора, продължителност на престоя, промяна на имената на гостите цената се преизчислява според новия брой гости, престой и ценови сезон и според точките по-горе. Във всички случаи, промените се считат за направени след писмено потвърждение от страна на хотела и в случай на възможност.

3.2. Пакети с период на престой 07.06 – 11.09 (ако целият или част от престоя ви попада в този период):

3.2.1. 14 или повече дни преди дата на пристигане: при анулиране в този период цялата сума се връща на клиента.

3.2.2. 13 – 1 дни преди датата на пристигане: при анулиране на цялата или част от резервацията в този период се задържа сума равна на първата нощувка на база записания пансион за анулацията на всеки турист. Останалата сума се връща на клиента.

3.2.3. При анулиране на цялата или част от резервацията в деня на пристигане, неявяване /No show/ или прекъсване на престой: задържа се сума равна на цялото авансово плащане.

3.2.4. При промяна на резервацията (брой хора, продължителност на престоя, промяна на имената на гостите цената се преизчислява според новия брой гости, престой и ценови сезон и според точките по-горе. Във всички случаи, промените се считат за направени след писмено потвърждение от страна на хотела и в случай на възможност.

4. Условията по-горе не важат за специални промоции и пакети, за които са указани конкретни условия за резервиране, предплащане и анулиране.

5. Час за настаняване: 14:00 ч. Час за напускане: 12:00